• Χρυσάνθη Μακρή - Μεταφορική Δωδεκανήσου - Ρόδος - Σύμη - Τήλος - Κως - Κάλυμνος

Με αξιοπιστία στη μεταφορά!

Η διαδρομή της εταιρείας μας ξεκινάει το 1970 όταν τα δεδομένα στον Κλάδο των Μεταφορών στην Ελλάδα, βρίσκονταν ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Το ανάγλυφο της χώρας μας ήταν-και παραμένει- «πρόκληση» για τη μεταφορά αγαθών κι ανθρώπων προς τα νησιά, και συγκεκριμένα τα Δωδεκάνησα όπου δραστηριοποιούμαστε, καθώς η απόσταση από την ηπειρωτική Ελλάδα, τα δρομολόγια των πλοίων, αλλά και οι καιρικές συνθήκες, πάντα επηρέαζαν τη συνέπεια στη διακίνηση και τους χρόνους παράδοσης.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη του ασφαλούς και αξιόπιστου εφοδιασμού κατοίκων και επιχειρήσεων από και προς τα Δωδεκάνησα, οραματιστήκαμε και επιδιώξαμε την παροχή αντάξιων υπηρεσιών μεταφοράς με αυτές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Και τα καταφέραμε.

Σήμερα, με την εμπειρία που φέρει η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να μεταφέρουμε στα Δωδεκάνησα κάθε αγαθό, από μία απλή φόρτωση, έως κάτι εξειδικευμένο, με ασφάλιση φορτίου, ταχύτητα και συνέπεια στους χρόνους.


Όραμα

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο παροχής υπηρεσιών διαμεταφοράς που να καλύπτει όλα τα Δωδεκάνησα και όλη την Ελλάδα, αξιοποιώντας όλη την σύγχρονη τεχνολογία, το οποίο να προσφέρει στους πελάτες του υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.


Ανθρώπινο Δυναμικό

Με γνώση, εμπειρία, μεράκι και φιλότιμο, το ανθρώπινο δυναμικό μας σάς εξυπηρετεί πάντα προσφέροντας τις καλύτερες μεταφορικές λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Τα εξειδικευμένα, καταρτισμένα στελέχη μας διαθέτουν τεχνογνωσία και είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα Μέσα ατομικής προστασίας, ενώ οι υπηρεσίες μας υποστηρίζονται επίσης από τεχνικό ασφαλείας.

Οι οδηγοί μας, είναι επαγγελματίες και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αποστολή που αναλαμβάνουν, ενώ τηρούν όλες τις προϋποθέσεις στο θέμα της διακίνησης φορτίων (στάσεις ξεκούρασης, όρια ταχύτητας, ασφαλής και οικολογική οδήγηση).

Μεταφορική Δωδεκανήσου - Χρυσάνθη Μακρή