• Χρυσάνθη Μακρή - Μεταφορική Δωδεκανήσου - Ρόδος - Σύμη - Τήλος - Κως - Κάλυμνος

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Στόλος

Ο στόλος μας αποτελείται από φορτηγά διαφόρων διαστάσεων τα οποία διαθέτουν υδραυλική πόρτα και είναι εξοπλισμένα με όλα τα νόμιμα έγγραφα. Μέσω συνεργατών διαθέτουμε γερανούς, παπαγαλάκια και νταλίκες όλων των ειδών, έτσι ώστε να φέρουμε εις πέρας κάθε εύκολη ή δύσκολη μεταφορά ή μετακόμιση στα Δωδεκάνησα. Τα φορτηγά μας διαθέτουν την υπηρεσία Fleet Management Fleet complete, για την παρακολούθηση του εταιρικού μας στόλου (gps).


Πληροφοριακά Συστήματα

Οι απαιτήσεις των πελατών μας για ταχύτητα, συνέπεια κατά τη μεταφορά, αλλά και ασφάλεια του φορτίου τους κατά τη διακίνηση, αποτελούν για εμάς βασική αρχή των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Για να τα επιτύχουμε αυτά έχουμε επενδύσει σε προηγμένο μηχανογραφικό σύστημα (ERPSOFTONE) που βοηθά στην άμεση ενημέρωσή μας, αλλά και στη δική σας για την παράδοση των αντικειμένων που επιθυμείτε να μεταφέρουμε.


Εξοπλισμός

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα (κλάρκ) και ηλεκτρικά παλετοφόρα που διευκολύνουν το έργο μας, αλλά και ειδικά συστήματα φύλαξης των εγκαταστάσεών μας για να γνωρίζουμε κάθε ώρα και στιγμή ότι τα εμπορεύματα που μας εμπιστεύεστε είναι στο σωστό σημείο και ασφαλή προκειμένου να προωθηθούν στον προορισμό τους στην ώρα τους και έτσι ακριβώς όπως μας τα παραδώσατε.

Μεταφορική Δωδεκανήσου - Χρυσάνθη Μακρή